Voor de praktijk lessen kun je kiezen uit verschillende mogelijkheden. Wat je ook kiest, de lessen worden op jou afgestemd. Het is maatwerk, waarbij rekening gehouden wordt met jouw manier van leren.

Autorijschool de Heer in het Verkeer past de LACH methode toe. LACH staat voor Learning And CHanging. De LACH methode maakt gebruik van het feit dat geen twee kandidaten hetzelfde zijn. De verschillen zitten veelal in de verschillende leerstijlen van kandidaten. Wij vragen dan ook om de leerstijlen test van Kolb in te vullen. De instructeur (Leo de Heer) past zijn manier van lesgeven aan, aan de behoeften van zijn individuele kandidaten. Lesstof die voor de een appeltje eitje is, betekend voor een ander zwoegen en zweten. Op deze manier halen wij meer uit onze kandidaten.

De instructeur heeft al bijna 30 jaar jaar ervaring, ook met dyslexie en autisme en heeft eindeloos geduld.
Maar ook een gezonde dosis humor want autorijles moet wel leuk blijven.
Er kan gelest worden in een handgeschakelde auto (Citroën C4 Cactus) of in een automaat (Toyota Yaris Hybride). Beide auto’s voldoen aan alle eisen en zijn door hun geringe uitstoot minder milieubelastend.

Als service wordt je thuis opgehaald en na het lessen ook weer thuis gebracht, dit geldt ook als je praktijk examen moet doen.
Lessen en examens in Alkmaar, Hoorn en den Helder.

Lessen in Duits of Engels mogelijk.
Een rijopleiding aangepast aan jouw tempo.
Altijd een vaste instructeur, daardoor alle aandacht!

Om praktijk lessen te kunnen volgen moet je beschikken over een ingevulde eigen verklaring (gezondheidsverklaring). Deze dient op de website van het CBR te worden ingevuld. Klik op de knop hiernaast om, middels je persoonlijke DIGID, in te loggen in je CBR Dossier.