Over ons

Bij Autorijschool de Heer in het Verkeer zijn we trots op onze rijschool en het familiebedrijf.
Onze rijschool is opgericht door Leo de Heer, een ervaren rijinstructeur met bijna 30 jaar ervaring in de branche. Binnenkort zal zijn zoon Wesley de Heer het bedrijf overnemen en samen zullen zij zorgen voor een unieke rijervaring voor hun klanten. Ons werkgebied is Hollands Kroon, den Helder en Hoorn.

Onze rijinstructeurs zijn gecertificeerd en hebben verschillende NLP trainingen gevolgd, waardoor ze in staat zijn om uw specifieke rijbehoeften aan te pakken.

Daarnaast heeft Leo zich gespecialiseerd in rijangstbegeleiding en heeft hiervoor meerdere certificeringen behaald. We geloven dat iedere rijder uniek is en daarom bieden we een brede waaier aan cursussen voor beginnende en gevorderde rijders. Onze rijinstructeurs geven les in zowel een handgeschakelde auto en een automaat.
Onze auto’s zijn voorzien van rijondersteuningsmiddelen zoals parkeer sensoren en achteruitrij camera’s. Sinds kort geven we ook les in een Toyota Yaris Hybride Automaat.

Onze filosofie is eenvoudig: veiligheid en plezier in het verkeer staan ​​voorop. We geloven dat een goede communicatie en een persoonlijke aanpak de sleutel zijn tot een succesvolle rijervaring.
We zijn toegewijd aan het verlenen van de best mogelijke rijopleiding en onze klanttevredenheid is van groot belang voor ons.

Bedankt voor het leren kennen van ons team en onze visie. We hopen u snel te zien bij Autorijschool de Heer in het Verkeer voor uw rijopleiding. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of een afspraak voor een proefles.


Leo de Heer

Mijn naam is Leo de Heer, sinds kort algemeen bestuurslid binnen de VRB, met als taak het opstellen van de nieuwsbrieven en ondersteuning bieden met het beheer van de VRB website en de Social Media.
Sinds 1995 heb ik mijn rijschool in de kop van Noord-Holland met voornamelijk leerlingen die extra aandacht nodig hebben. Het les geven geeft mij veel plezier en energie.
Met deze energie wil ik in het bestuur een actieve en positieve bijdrage leveren met als doel onze mooie branche, met de veranderingen die staan te gebeuren, gezond maar vooral te professionaliseren, voor nu maar zeker voor in de toekomst.

Wesley de Heer

Mijn naam is Wesley de Heer en ik ben 34 jaar oud. 
Sinds 2022 ben ik rij-instructeur in opleiding bij Autorijschool de Heer in het Verkeer, een familiebedrijf waar ik als zoon van Leo de Heer trots deel van uitmaak. Ik ben gedreven om mijn passie voor verkeersveiligheid en het aanleren van verantwoord rijgedrag over te brengen op mijn leerlingen. Ik ben hardwerkend en ambitieus, met een passie voor leren en groeien. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en ervaringen en probeer het beste uit elke situatie te halen. Ik ben communicatief sterk en heb een uitstekend vermogen om mensen te verbinden en samen te werken. Ik ben enthousiast en vol energie, en ik ben altijd bereid om mijn kennis en vaardigheden in te zetten om de wereld beter en efficiënter te maken.